Over de winkel

Inhoud: 
Indistrieel
Een winkel vol unieke producten.Van Indi∙aas tot indu∙strieel

Indistrieel staat voor uniek en origineel. 

In de Lange Geere 26 in Middelburg tref je dan ook een unieke combinatie die je zelf niet zo snel zelf zou bedenken, namelijk een mix van Indiase en industriële producten. 

De geuren, kleuren en het ambacht samen met de verhalen over de producten maken deze winkel tot een ware belevenis. Indistrieel staat niet voor niets in de top 3 van de leukste winkels van Nederland en zodra je er binnen stapt, begrijp je waarom.

Direct bij binnenkomst word je ondergedompeld in het rauwe en stoere interieur. Het assortiment bestaat o.a. uit robuuste industriële kasten, stoere tafels en krukken uit India, kleurrijke lampen, woonaccessoires en verrassende cadeauartikelen. Elk klein detail maakt de producten bijzonder. Aardewerk schaaltjes met kleurrijke tierelantijntjes die glinsteren in het licht. Robuuste kasten die kraken bij het sluiten. De producten nodigen uit om opgepakt en / of aangeraakt te worden en laten zich graag van dichtbij bekijken. Al je zintuigen worden geprikkeld.

Als een echte ontdekkingsreiziger kom je hier voor beleving, inspiratie en om jezelf te verrijken met een bijzonder product!

 

 

asdfasdf

Voor wie?

Particulieren
Van stoere meubels voor de kinderkamer tot woonaccessoires een Tatabar en nog veel meer aparte spullen
Bedrijven
Een totaal concept voor uw restaurant, bedrijfspand of kantoor
Ondernemers
Op zoek naar unieke producten voor uw klant of relaties? Laat je overweldigen!